SzabiQualit

+36 30 662 5520

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

H-P: 8:00 - 15:00

Telefon:

+36 30 662 5520

Cím:

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

Iroda Nyitvatartás:

H-P: 8:00 - 15:00

x

A legjobb választás
AZ ÉPÍTÉSHEZ

ELADÓ LAKÁSOK Magunkról

A legjobb választás
AZ ÉPÍTÉSHEZ

ELADÓ LAKÁSOK Magunkról

A legjobb választás
AZ ÉPÍTÉSHEZ

ELADÓ LAKÁSOK Magunkról

A legjobb választás
AZ ÉPÍTÉSHEZ

ELADÓ LAKÁSOK Magunkról

Mivel foglalkozunk?

Tevékenységeink

A vevői elvárásoknak igyekszünk a körülményekhez és lehetőségekhez képest maximálisan megfelelni. Vevőink elégedettségét tükrözik az ismételt, újbóli megkeresések, megrendelések, és az a tény, hogy vevőink építkezni szándékozó ismeretségi körben kivitelezőnek cégünket ajánlják.

Magunkról

Fő profilunk a magasépítés, ingatlanfejlesztés
Győrben és vonzáskörzetében

A vállalkozás 2000. évben alakult. Fő profilunk magasépítés, és ingatlanfejlesztés. Alakulásunk óta – immár 24 éve - folyamatosan jelen vagyunk a hazai építőiparban, elsősorban Győrben és vonzáskörzetében.
Portfoliónkban társasházak, lakóparkok, családi házak, továbbá ipari és kerekedelmi létesítmények kivitelezése az első számú bevételi forrás, de jelentős még a felújításokból származó, valamint az ingatlanfejlesztésből keletkező árbevétel is.

Folyamatos fejlődés mellett 2022. évben árbevételünk meghaladta a 2 milliárd forintot.

A munkáink nagy részét generálkivitelezésben végezzük mérnök, technikus, építőipari és szakági csapatainkkal, valamint az évek során kiváló együttműködésben dolgozó minősített alvállalkozókkal. Tevékenységünket az ISO 9001 és ISO 14001 Minőségbiztosítási rendszerben végezzük.

Piaci helyzetünk a megbízhatóságunk és rugalmasságunk következtében stabil és tovább erősödik.

Megrendelőink nagy része visszatérő, vagy ajánlás után realizálódik, - ami a korábban elvégzett munkáinkat és kollégáink felkészültségét minősíti. Közbeszerzési pályázatokon rendszeresen indulunk, évente több nyeretes pályázatunk van. Saját beruházásban épülnek társasházaink Győrben, lakóparkok Bábolnán, és Pannonhalmán. 

                             


 

Cégünk fő profilja

Építőipari generálkivitelezés
Építőipari projektmenedzsment
Ingatlanforgalmazás, ingatlan-beruházás
Családi, társasházak műszaki vezetése
Műszaki szakértés, ellenőrzés
Energetikai tanúsítás készítése

Megbízhatóság

Mára a Gy-M-S Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, továbbá a Magyar Mérnök Kamara által ajánlott vállalkozásként is, a cégünknél dolgozó szakemberek szaktudása, lelkiismeretessége biztosítja, hogy az partnereink, megrendelőink számára minőségileg és műszakilag a legjobbat nyújtsuk.

 
Rugalmasság

Saját alkalmazotti létszámunk és kiépített alvállalkozói rendszerünk garantálja, hogy az ügyfeleink megkeresését rövid időn belül, rugalmasan tudjuk kezelni.

TÖBB SZÁZ

építési projekt

TÖBB EZER

Elégedett ügyfél

TÖBB SZÁZ

Szakképzett munkatárs

Referenciáink

Hírek,

újdonságok

02

07

DOMB STÚDIÓ TÁRSASHÁZ GYŐR

LEIER mesterpanel födém betonozása után a falpanelek állítása megkezdődött! A kivitelezés ütemterv szerint halad. Az előregyártott kéregpanelek szerelésével folytatódik a 36 lakásos társasház generálkivitelezése.

Tovább olvasom

01

15

TELEPHELYI RAKTÁRÉPÜLET

A telephelyi ratárépület és szociális blokk kivitelezése megkezdődött. Az új épületben kap helyet egy korszerű szerszám, eszköz és anyagraktári egység, vezetői iroda, dolgozói öltözők, szociális helyiségek és pihenő. Új parkolóhelyek kialakítása, belső út építése és parkosítás után nyeri el végső állapotát a megújult telephelyünk.

Tovább olvasom

11

27

TOVÁBBRA IS AZ ELIT KLUBBAN

Sikeresen pályáztunk, így 2024. évben is jogosultak vagyunk a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által megítélt „KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT VÁLLALKOZÁS” védjegy használatára. " A védjegy mára presztízst jelent, garanciát a minőségre, megbízhatóságra, hitelességre, szakmaiságra." Büszkék vagyunk arra, hogy a védjegyprogram alapítása óta, minden évben elnyertük a minősítést.

Tovább olvasom

11

20

PANNON-DOMB LAKÓPARK PANNONHALMA

Társasházi lakások eladók Pannonhalma központi részén. A két lakóépületben 24 db különböző méretű lakás kerül kialakításra. A változatos elosztású és méretű lakások lehetőséget nyújtanak arra, hogy ebben a városias, de mégis zöldövezeti életet biztosító környezetben minden generáció megtalálja a számára megfelelő otthont. Lakáskínálat, további információk: +36 30 288 6880

Tovább olvasom

11

15

ELADÓ LAKÁS - GYŐR APÁCA U. 21.

Saját beruházásban és kivitelezésben Győr belvárosában épülő 5 lakásos társasházban még 1 lakás eladó! Még megvásárolható a 2. emeleti, bruttó 81,4 m2, nettó 53,1 m2 alapterületű, nappali + 2 hálószobás tetőtéri lakás 10 m2 terasszal.

Tovább olvasom

11

10

DOMB STÚDIÓ TÁRSASHÁZ GYŐR

Győrben épülő 36 lakásos társasház kivitelezése ütemterv szerint halad, LEIER kéregpanel szereléssel folytatódik a szerkezetépítés.

Tovább olvasom

10

24

HÁRSFALIGET LAKÓPARK BÁBOLNÁN - MÁR KÉSZÜLÜNK A 2. ÜTEMRE

Bábolna legújabb lakóparkjában a befejező munkálatokat, a parkosítást végezzük. A tulajdonosok folyamatosan veszik birtokba és költöznek az új lakásokba. A megrendezett nyílt nap rendkívül sikeres volt, már a 2. ütemben épülő lakásokra regisztráljuk az érdeklődőket.

Tovább olvasom

10

12

NYÍLT NAP A HÁRSFALIGET LAKÓPARKBAN BÁBOLNÁN

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a Hársfaliget Lakópark nyílt napján! Október 14-én Ön is megismerheti az új, elkészült projekünket, melyben már csak 5 lakás keresi leendő tulajdonosát! Tartson velünk, hiszen az említett 5 lakás mellett bemutatjuk a lakópark tervezett második ütemét is!

Tovább olvasom

09

21

OTT VOLTUNK - ETO STADION

Elkészült az ETO stadion új eredményjelzője. A daruzási munkákat végeztük, ezt is megoldottuk.

Tovább olvasom

09

18

BAUMIT - AZ ÉV HOMLOKZATA

Az idei évben is pályáztunk a Baumit Év Homlokzata társasház kategóriában. A Győrben épült Kossuth Udvar projektünkkel szerepelünk a rangos mezőnyben.

Tovább olvasom

08

31

DOMB STÚDIÓ TÁRSASHÁZ GYŐR

Győr belvárosában egy modern és karakteres garzonház építését kezdjük. A társasház négy szintes kialakítású, földszint és három emelet magas, liftes épület, melyben összesen 36 db, változatos elrendezésű és méretű, egyterű és hálófülkés garzonok, valamint egy hálószobás lakások kapnak helyet.

Tovább olvasom

08

23

PANNON-DOMB LAKÓPARK PANNONHALMA - A KIVITELEZÉS ÜTEMTERV SZERINT HALAD

Ütemterv szerint halad a kivitelezés Pannonhalma központi részén. A két lakóépületben 24 db különböző méretű lakás kerül kialakításra. A változatos elosztású és méretű lakások lehetőséget nyújtanak arra, hogy ebben a városias, de mégis zöldövezeti életet biztosító környezetben minden generáció megtalálja a számára megfelelő otthont. Lakáskínálat, további információk: +36 30 288 6880

Tovább olvasom

08

07

ELADÓ LAKÁSOK - GYŐR APÁCA U. 21.

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZI LAKÁSOK GYŐRBEN
Saját beruházásban és kivitelezésben Győr belvárosában épülő 5 lakásos társasházban még kettő lakás eladó! Egy földszinti 28,4 nm garzon, és egy 2. emeleti nettó 53,1 nm nappali+2 hálószobás lakás 10 nm erkéllyel. Információk: +36 30 288 6880

Tovább olvasom

Elérhetőségeink