SzabiQualit

+36 30 662 5520

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

H-P: 8:00 - 15:00

Telefon:

+36 30 662 5520

Cím:

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

Iroda Nyitvatartás:

H-P: 8:00 - 15:00

x

A legjobb választás
AZ ÉPÍTÉSHEZ

ELADÓ LAKÁSOK Magunkról

A legjobb választás
AZ ÉPÍTÉSHEZ

ELADÓ LAKÁSOK Magunkról

A legjobb választás
AZ ÉPÍTÉSHEZ

ELADÓ LAKÁSOK Magunkról

A legjobb választás
AZ ÉPÍTÉSHEZ

ELADÓ LAKÁSOK Magunkról

Mivel foglalkozunk?

Tevékenységeink

A vevői elvárásoknak igyekszünk a körülményekhez és lehetőségekhez képest maximálisan megfelelni. Vevőink elégedettségét tükrözik az ismételt, újbóli megkeresések, megrendelések, és az a tény, hogy vevőink építkezni szándékozó ismeretségi körben kivitelezőnek cégünket ajánlják.

Magunkról

Fő profilunk a magasépítés, ingatlanfejlesztés
Győrben és vonzáskörzetében

A vállalkozás 2000. évben alakult. Fő profilunk magasépítés, és ingatlanfejlesztés. Alakulásunk óta – immár 24 éve - folyamatosan jelen vagyunk a hazai építőiparban, elsősorban Győrben és vonzáskörzetében.
Portfoliónkban társasházak, lakóparkok, családi házak, továbbá ipari és kerekedelmi létesítmények kivitelezése az első számú bevételi forrás, de jelentős még a felújításokból származó, valamint az ingatlanfejlesztésből keletkező árbevétel is.

Folyamatos fejlődés mellett 2022. évben árbevételünk meghaladta a 2 milliárd forintot.

A munkáink nagy részét generálkivitelezésben végezzük mérnök, technikus, építőipari és szakági csapatainkkal, valamint az évek során kiváló együttműködésben dolgozó minősített alvállalkozókkal. Tevékenységünket az ISO 9001 és ISO 14001 Minőségbiztosítási rendszerben végezzük.

Piaci helyzetünk a megbízhatóságunk és rugalmasságunk következtében stabil és tovább erősödik.

Megrendelőink nagy része visszatérő, vagy ajánlás után realizálódik, - ami a korábban elvégzett munkáinkat és kollégáink felkészültségét minősíti. Közbeszerzési pályázatokon rendszeresen indulunk, évente több nyeretes pályázatunk van. Saját beruházásban épülnek társasházaink Győrben, lakóparkok Bábolnán, és Pannonhalmán. 

                             


 

Cégünk fő profilja

Építőipari generálkivitelezés
Építőipari projektmenedzsment
Ingatlanforgalmazás, ingatlan-beruházás
Családi házak, társasházak műszaki vezetése
Műszaki szakértés, ellenőrzés
Energetikai tanúsítás készítése

Megbízhatóság

Mára a Gy-M-S Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, továbbá a Magyar Mérnök Kamara által ajánlott vállalkozásként is, a cégünknél dolgozó szakemberek szaktudása, lelkiismeretessége biztosítja, hogy az partnereink, megrendelőink számára minőségileg és műszakilag a legjobbat nyújtsuk.

 
Rugalmasság

Saját alkalmazotti létszámunk és kiépített alvállalkozói rendszerünk garantálja, hogy az ügyfeleink megkeresését rövid időn belül, rugalmasan tudjuk kezelni.

TÖBB SZÁZ

építési projekt

TÖBB EZER

Elégedett ügyfél

TÖBB SZÁZ

Szakképzett munkatárs

Referenciáink

Hírek,

újdonságok

07

10

MŰEMLÉK ÉPÜLET TELJES FELÚJÍTÁSA

Győrben, a Kossuth Lajos utcában újabb műemlék épület újul meg a generálkivitelezésünkben. A földszinten iroda, az emeleten pedig lakások kerülnek kialakításra a patinás épületben.

Tovább olvasom

07

02

A KIVITELEZÉS ÜTEMTERV SZERINT HALAD AKÁCFALIGET LAKÓPARK BÁBOLNA

A nagy érdeklődésre reagálva indult a LAKÓPARK 2. ütemének kivitelezése. A három épületben 26 különböző méretű lakás, saját tárolóhelyiségek, parkolók kerülnek kialakításra.Igény szerint a lakáshoz privát zöldterület is választható. Részletes információk a lakáskínálatról, a lakóparkról: +36 288 6880 vagy írjon az info@szq2000.hu címre

Tovább olvasom

06

17

ELADÓ LAKÁSOK PANNONHALMÁN

Pannon-domb lakópark Pannonhalma központi részén épült, 2023. decemberében került átadásra. A 24 lakásos, négy különálló épületből álló, liftes társasházban eladó még 11 különböző méretű lakás, saját tároló, fedett és udvari parkoló, privát zöldterület lehetőségével. 

Tovább olvasom

05

29

AZ ÉRTÉKESÍTÉS MEGKEZDŐDÖTT! ELADÓ TÁRSASHÁZI LAKÁSOK BÁBOLNÁN

Az AKÁCFALIGET LAKÓPARKBAN 26 különböző méretű lakás, saját tárolók, parkolóhelyek kerülnek kialakításra. A földszinti lakásokhoz privát zöldterület is tartozik. Részletes információk a lakáskínálatról, a lakóparkról: +36 288 6880 vagy írjon az info@szq2000.hu címre

Tovább olvasom

05

09

KEZDŐDIK! BÁBOLNÁN AZ AKÁCFALIGET TÁRSASHÁZAK ÉPÍTÉSE

A nagy érdeklődésre reagálva indul a HÁRSFALIGET LAKÓPARK 2. ütemének kivitelezése. A három épületben 26 különböző méretű lakás, saját tárolóhelyiségek, parkolók kerülnek kialakításra.Igény szerint a lakáshoz privát zöldterület is választható.

Tovább olvasom

04

15

BOKRÉTAÜNNEP A DOMB STÚDIÓ TÁRSASHÁZNÁL

Az ütemterv szerint haladó kivitelezés során elértük az épület legmagasabb pontját. A hagyomány szerint ilyenkor a munkatársaink és az alvállalkozók körében ünnepeltük az eseményt, ahol a kiemelt partnereink közül a szerkezet beszállítója a LEIER, illetve a prémium nyílászárókat biztosító INTERNORM STÚDIÓ is képviseltette magát.

Tovább olvasom

04

08

NYÍLT NAP - DOMB STÚDIÓ TÁRSASHÁZ 2024.04.13.

Április 13-án szombaton megrendezésre kerülő NYÍLT NAPON ismerhetik meg a DOMB STÚDIÓ TÁRSASHÁZ projektet. A 36 lakásos társasház Győr belvárosához közel, a Domb utcában épül.

Tovább olvasom

03

04

SZAKMAI NAP AZ ÉPÜLŐ DOMB STÚDIÓ TÁRSASHÁZNÁL

A Leier Hungaria Kft.-vel közösen szervezett szakmai napon bemutatásra került az előregyártott elemekkel épülő társasház. A bemutatón  a Magyar Építők magazin, a Gábor László Szakképző diáljai is részt vettek. Szakmai kiadványok, konferenciák anyagához készült képes, videofilmes bemutató az új, kéreg falpanel és födémpanel technológiát kívánja népszerűsíeni, amihez örömmel kapcsolódtunk. 

Tovább olvasom

02

07

DOMB STÚDIÓ TÁRSASHÁZ GYŐR

LEIER mesterpanel födém betonozása után a falpanelek állítása megkezdődött! A kivitelezés ütemterv szerint halad. Az előregyártott kéregpanelek szerelésével folytatódik a 36 lakásos társasház generálkivitelezése.

Tovább olvasom

01

15

TELEPHELYI RAKTÁRÉPÜLET

A telephelyi ratárépület és szociális blokk kivitelezése megkezdődött. Az új épületben kap helyet egy korszerű szerszám, eszköz és anyagraktári egység, vezetői iroda, dolgozói öltözők, szociális helyiségek és pihenő. Új parkolóhelyek kialakítása, belső út építése és parkosítás után nyeri el végső állapotát a megújult telephelyünk.

Tovább olvasom

Elérhetőségeink