SzabiQualit

+36 30 662 5520

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

H-P: 8:00 - 15:00

Telefon:

+36 30 662 5520

Cím:

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

Iroda Nyitvatartás:

H-P: 8:00 - 15:00

x

Hírek

10

09

INGATLANPIACI HÍREK _ 5% LAKÁSÁFA

"Nagy szüksége volt erre a döntésre a lakáspiacnak ... 2022 végéig minden elkezdett projektre, társasházra, családi ház építésére vonatkozik majd a kedvezmény ..." Forrás: https://www.portfolio.hu/ingatlan 

Tovább olvasom

09

28

SPORT & SZABADIDŐ & SZPONZORÁCIÓ

Az idén is első szóra igent mondtunk. 2020-ban is szponzoráltuk a PannonHajsza versenysorozat rendezvényét. Számunkra fontos, hogy olyan eseményt támogassunk, amely a mozogni, versenyezni vágyók számára egy vonzó kihívást jelentő lehetőség. Négy fős csapattal vettünk részt a 10 km terepfutás versenyszámban, kiváló eredményeket értünk el.

Tovább olvasom

08

30

KONFERENCIA _ ELSŐ GYŐRI ZÖLD EXPO

"Együttműködésben a fenntarthatóságért"
Nagy érdeklődéssel vettünk részt a Gy-M-S Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében létrejött Első Győri Zöld Expo nyitónapján. Az érdekes és hasznos előadások, a látványos kiállítók átfogó képet adtak a egyre korszerűbb technológiák felhasználásáról és a tudatosabb fogyasztói magatartás kialakításáról. Remek nap volt, elismerés a szervezőknek, az előadóknak és a kiállítóknak!

Tovább olvasom

08

03

ESK GYŐR-MÉNFŐCSANAK NÉVADÓ SZPONZORA A SZA-BI QUALIT

Nehéz lenne megbecsülni azok számát, akik Ménfőcsanak színeiben sportoltak, futballoztak, kézilabdáztak vagy éppen atlétikában szereztek elismerést. Hogyan kezdődött? A futballt kedvelő fiatalok 1923-ban elhatározták, hogy egyesületet alakítanak. 
Labdarúgócsapatuk a Törekvés SC nevet vette fel. Színüknek a Győri DAC kék-fehér színét választották. 2018-ban a Ménfőcsanak ismét feljutott az NB III-ba, és napjainkban 200 főt meghaladó a serdülő és ifjúsági korosztályban sportoló fiatalok száma. 2020 évtől a labadarúgó csapat névadó szponzora a SZA-BI QUALIT KFT.

Tovább olvasom

06

21

NYÍLT NAP _ RÓZSALIGET TÁRSASHÁZ

2020.06.27.-én a Győr-Szabadhegyen épülő társasház bemutatkozik! Válogass Te is NYÍLT NAPUNKON a még elérhető, vonzó karakterű, funkcióiban harmóniát képviselő otthonok közül! U-alakú formája lehetővé teszi az erkélyes és világos otthonok megépülését, illetve ennek az alaknak köszönhetően belseje egy kellemes, parkosított teret nyújt a kertvárosi életérzéshez. Bővebb információért forduljon értékesítő kollégáinkhoz: 
IC Estate Ingatlaniroda +36 30 2017 111

Tovább olvasom

06

08

ÉPÍTŐK NAPJA 2020

Hagyományosan június első hétvégéjén ünnepeltük az Építők Napját. Munkatársak, családtagok körében töltöttük a napot Dunaszegen. Az idén végre sikerült győztest hírdetni a horgászversenyen. Elismerés a bográcsmesternek, és segédeinek, a szervezőknek.

Tovább olvasom

05

04

KISALFÖLDI GAZDASÁG _ INTERJÚ

A magazin 61. oldalán számolunk be arról, hogy mit tettünk, és mit teszünk a környezetvédelem, a környezetterhelés csökkentése, és az újrahasznosítás területén. "...ezeknek a cégeknek, vállalkozásoknak, magánszemélyeknek, az általuk kidolgozott megoldásoknak, technológiáknak egyre nagyobb jelentőségük lesz a jövőben..."

Tovább olvasom

04

25

ÚJABB LÉPÉS AZ INNOVÁCIÓ VILÁGÁBAN

A korábbi ISO minősítésünket megújítva, már az ISO 9001 és ISO 14001 integrált minőségirányítási rendszerében működünk.

 

 

Tovább olvasom

03

27

RIPORT _ MAGYAR ÉPÍTŐK

ÖTSZINTES, 120 LAKÁSOS TÁRSASHÁZAT KAP GYŐR
A generálkivitelezésünkben épülő társasházról, alkalmazott technológiákról, innovációról is olvashatsz a cikkben.

Tovább olvasom

01

08

SZA-BI QUALIT A RÉGIÓ SPORTJÁÉRT

SPORT & SZPONZORÁCIÓ
Ahogyan az üzleti tevékenységünkben és a jövőképünkben, a sportban is fontos szerep a folyamatos megújulás és az új értékek teremtése...
 

Tovább olvasom

12

05

ÚJABB LÉPÉS A DIGITALIZÁCIÓ VILÁGÁBAN

Társaságunk eszközkezelesét 2020-ban már a HILTI ONTRACK rendszerének alkalmazásával végzi. Újabb lépést tettünk az innováció tterületén.

Tovább olvasom

11

27

Társaságunk 2020-ban is az ELIT KLUBBAN

Büszkék vagyunk arra, hogy társaságunk 2020-ban is sikeresen pályázott a KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT VÁLLALKOZÁS védjegy elnyerésére.

Tovább olvasom

11

07

LEIER ÉPÍTÉSZ KONFERENCIA

A Széchenyi István Egyetemen rendezett Leier konferencián kettő, általunk kivitelezett társasház is bekerült az előadás anyagába. Büszkén láttuk viszont a képeken a projektjeinket.

Tovább olvasom

10

07

CSALÁDI NAP & ÉPÍTÉSZET NAPJA

Hagyományosan, az idén is megrendeztük az őszi családi napot. Horgászverseny, grillezés és remek hangulat a Gyirmóti-tavaknál.

Tovább olvasom

10

07

CSATLAKOZTUNK - B2B VIRTUÁLIS PIACTÉR

Társaságunk már jelen van a hazai B2B online kereskedelmi portálon, a www.tablazat.hu
12 000 cég naprakész kínálata, szolgáltatása között.

Tovább olvasom

09

20

ÉPÍTÉSZ ALKOTÓHÉT - SZPONZORÁCIÓ

A Széchenyi István Egyetemmel való együttműködésünk keretében támogatjuk az egy héten át tartó programot.
Az Alkotó7 győri rendezvényén172 regisztrált építész hallgató és oktató vesz részt.

Tovább olvasom

07

19

2019-2020 ÉVI KAMPÁNY

FÓKUSZBAN AZ ÉPÍTŐIPAR - ELSŐ A MUNKAVÉGZÉS BIZTONSÁGA
elnevezésű országos kampányhoz az elsők között csatlakoztunk. Számunkra kiemelten fontos a biztonságos munkavégzés, és munkatársaink számára a megfelelő munkakörülmények megteremtése. 

Tovább olvasom

06

23

SPORT & SZABADIDŐ - SZPONZORÁCIÓ

A GYŐR-LIPÓT FUTÓVERSENYT az idei évben is szponzoráljuk.
Örömmel teszünk eleget a felkérésnek, és támogatunk helyi szabadidős és sportrendezvényt. 
Sok sikert kívánunk minden versenyzőnek és a szervezőnek, a győri Futóbarátok Egyesületének!

Tovább olvasom

06

17

TUDÁS ÉS GYAKORLAT

"Hiszünk a szakmai tudásban és a szorgalomban..."
Az idén is igyekszünk hozzájárulni, hogy a jövő szakemberei már a tanulmányaik alatt betekinthessenek a szakma rejtelmeibe, kihívásaiba. Öt diák kezdte meg nyári gyakorlatát nálunk a mai napon.

Tovább olvasom

06

03

SPORT & SZABADIDŐ - SZPONZORÁCIÓ

Első szóra igent mondtunk. 2019-ben is szponzoráljuk a PannonHajsza versenysorozat rendezvényét. Számunkra fontos, hogy olyan eseményt támogassunk, amely a mozogni, versenyezni vágyók számára egy vonzó kihívást jelentő lehetőség. 

Tovább olvasom

05

28

SZAKMAI NAP AZ ÉPÜLŐ PUSKÁS STADIONBAN

Nagyszerű élményben volt részünk az épülő stadion szakmai bemutatóján. A projektet bemutató előadás után bejártuk az építési területet.
Értékes tapasztalatokkal, érdekes szakmai megoldásokkal, tanulságokkal gazdagodtunk.
Remek nap volt.

Tovább olvasom

05

16

ÜZLETI TALÁLKOZÓ & KISALFÖLD

Egy remek partnertalálkozón vettünk részt a Kisalföld szervezésében. A rendezvény előadója, Geszti Péter a saját projektjei sikerein és bukásain keresztül beszélt ...

Tovább olvasom

11

28

TOVÁBBRA IS AZ ELIT KLUBBAN!

Büszkék vagyunk arra, hogy Társaságunk az idei évben is elnyerte „A kamara által ajánlott vállalkozás” védjegyet, amelynek használatára 2019-ben is jogosult!

Tovább olvasom

Elérhetőségeink