SzabiQualit

+36 30 662 5520

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

H-P: 8:00 - 15:00

Telefon:

+36 30 662 5520

Cím:

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

Iroda Nyitvatartás:

H-P: 8:00 - 15:00

x

Cégismertető

A vállalkozás 2000. évben alakult. Fő profilunk a magasépítés, ingatlanfejlesztés. Alakulásunk óta – közel 20 éve - folyamatosan jelen vagyunk a hazai építőiparban, elsősorban Győrben és vonzáskörzetében tevékenykedünk. Főként társas-és családiház kivitelezés az első számú bevételi forrás, de jelentős még a felújításokból származó, valamint a saját ingatlan (irodák, üzletek) hasznosításából keletkező árbevétel is.

Folyamatos fejlődésünket bizonyítja, hogy mára meghaladtuk az 1 milliárd forintos árbevételt, ami jelentős létszám és tárgyieszköz állományt igényel. A munkáink nagy részét generálkivitelezésben végezzük a saját kőműves, festő, segédmunkás létszámmal, valamint az elmúlt években kipróbált és jól bevált alvállalkozókkal.

Piaci helyzetünk a megbízhatóságunk és rugalmasságunk következtében stabil és tovább erősödik.
Megrendelőink nagy része visszatérő, ami a korábban elvégzett munkánkat és kollégáink felkészültségét minősíti. Több megrendelőnk korábbi vevőink ajánlásai útján lett ügyfelünk. Megrendelőinkkel a kivitelezés során rendszeres gyakorisággal kooperációkat tartunk, hogy ügyfeleink esetlegesen változó igényeit rugalmasan tudjuk kezelni. A vevői elvárásoknak igyekszünk a körülményekhez és lehetőségekhez képest maximálisan megfelelni. Vevőink elégedettségét tükrözik az ismételt, újbóli megkeresések, megrendelések, és az a tény, hogy vevőink építkezni szándékozó ismeretségi körben kivitelezőnek ajánlják cégünket

                   

                    A KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT VÁLLALKOZÁS
 


 

Tevékenységeink

Elérhetőségeink