SzabiQualit

+36 30 662 5520

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

H-P: 8:00 - 15:00

Telefon:

+36 30 662 5520

Cím:

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

Iroda Nyitvatartás:

H-P: 8:00 - 15:00

x

Cégismertető

A vállalkozás 2000. évben alakult. Fő profilunk a magasépítés, ingatlanfejlesztés. Alakulásunk óta, immár 20 éve, folyamatosan jelen vagyunk a hazai építőiparban, elsősorban Győrben és vonzáskörzetében tevékenykedünk. Főként társas-és családiház kivitelezés az első számú bevételi forrás, de jelentős még a felújításokból származó, valamint a saját ingatlan (irodák, üzletek) hasznosításából keletkező árbevétel is.

Folyamatos fejlődésünket bizonyítja, hogy mára meghaladtuk az 1,8 milliárd forintos árbevételt, ami jelentős létszám és tárgyieszköz állományt igényel. A munkáink nagy részét generálkivitelezésben végezzük szakmailag jól képzett munkatársainkkal, valamint az elmúlt években kipróbált és jól bevált alvállalkozókkal.

Piaci helyzetünk a megbízhatóságunk és rugalmasságunk következtében stabil és folyamatosan erősödik.
Megrendelőink nagy része visszatérő, ami a korábban elvégzett munkánkat és kollégáink felkészültségét minősíti. Több megrendelőnk korábbi vevőink ajánlásai útján lett ügyfelünk. Megrendelőinkkel a kivitelezés során rendszeresen kooperációkat tartunk, hogy ügyfeleink esetlegesen változó igényeit rugalmasan tudjuk kezelni. A vevői elvárásoknak igyekszünk a körülményekhez és lehetőségekhez képest maximálisan megfelelni. Vevőink elégedettségét tükrözik az ismételt, újbóli megkeresések, megrendelések száma, és az a tény, hogy partnereink az ismeretségi körükben kivitelezőnek ajánlják cégünket.

 

                                                                                          

         

 
 

Tevékenységeink

Elérhetőségeink