SzabiQualit

+36 30 662 5520

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

H-P: 8:00 - 15:00

Telefon:

+36 30 662 5520

Cím:

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

Iroda Nyitvatartás:

H-P: 8:00 - 15:00

x

Cégismertető

A vállalkozás 2000. évben alakult, magyar tulajdonú cég. Fő profilunk a magasépítés, és az ingatlanfejlesztés. Megalakulásunk óta, immár 22 éve, folyamatosan jelen vagyunk a hazai építőiparban, elsősorban Győrben és vonzáskörzetében tevékenykedünk. Főként társasházak, lakóparkok és családi házak kivitelezése a forgalmunk jelentős hányada, de jelentős még a felújításokból származó, valamint a saját ingatlanfejlesztésből keletkező árbevétel is.
Társaságunk 22 éves fennállásának  legsikeresebb időszaka az elmúlt öt év.  Piaci pozíciónkat megerősítettük, Győr egyik meghatározó építőipari generálkivitelezőjeként tartanak számon. A legnagyobb növekedést a társasházi és lakóparképítési szegmensben értük el. Büszkék vagyunk arra, hogy Győr egyes városrészeinek arculatformálásában is részt vettünk. Szakmai és üzleti elismerésnek tekintjük új megbízásainkat, aminek nyomán, Győr belvárosában is több tárasasházat építettünk, műemlék épületeteket újítottunk fel.
Területi lefedettségünk Komárom-Esztergom megyével bővült. Közbeszerzési pályázaton több épület energetikai korszerűsítését, teljes rekonstrukciós munkálatait nyertük el. Portfoliónkban megdupláztuk a családi házas szegmens volumenét. Az ipari-kereskedelmi  létesítmények és az állami-önkormányzati  projektekben is meghatározó a jelenlétünk.
Nevünkhöz fűződnek többek között a West-Gate Business Center, a Babits Business Center, a VGP Park Skiny épületei. Az ipari csarnoképítés területén pedig a nagy beruházások körébe eső Calderys, az Alfa-Girod és az RGR telephelyeinek, épületeinek kivitelezése kötődik cégünkhöz. Győr belvárosának több épülete, intézménye újult meg felújításunk után. Iskolák és egészségügyi intézmények is rendszeres megrendelőink közé tartoznak.
Saját beruházásban, valamint partnerünkkel a C.T. and Partner Kft.-vel Pannonhalma ingatlanfejlesztésében kettő lakópark épül, míg Csornán közel 300 lakást építünk, egy több éves projekt keretében. Győr belvárosában több társasházat is építünk, meglévőt bővítünk és teljes felújítását végezzük.
Minősítésünket folyamatosan megújítva, az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 integrált minőségirányítási rendszerében működünk. Évről-évre sikeresen pályázunk, és nyerjük el a GYMSM KIK „Kamara által ajánlott vállalkozás” védjegyét.

                                      

         

 
 

Tevékenységeink

Elérhetőségeink