SzabiQualit

+36 30 662 5520

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

H-P: 8:00 - 15:00

Telefon:

+36 30 662 5520

Cím:

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

Iroda Nyitvatartás:

H-P: 8:00 - 15:00

x

Cégismertető

A SZA-BI QUALIT Kft. folyamatosan keresi azokat a piaci lehetőségeket, ahol a minőség és a megbízhatóság fontos a megrendelőknek, legyen szó új építésű, vagy felújításra szoruló épületek generálkivitelezéséről.    Teljeskörű műszaki megoldásokkal, széles kivitelezési kapacitással, és két évtizedes tapasztalattal minden megrendelői igényt teljesítünk, tanácsadással is támogatjuk az optimális kivitelezés folyamatát, a projektek megvalósítását.
 

A vállalkozás 2000. évben alakult, magyar tulajdonú cég, árbevétele 2022. évben meghaladta a 2 milliárd forintot. Fő profilunk a magasépítés, és az ingatlanfejlesztés. Megalakulásunk óta, immár 23 éve, folyamatosan jelen vagyunk a térségi építőiparban, elsősorban Győrben és vonzáskörzetében tevékenykedünk. Társasházak, lakóparkok és családi házak kivitelezése a forgalmunk jelentős hányada, de a felújításokból származó, valamint a saját ingatlanfejlesztésből keletkező árbevétel is számottevő.
Társaságunk 23 éves fennállásának  legsikeresebb időszaka az elmúlt öt év.  Piaci pozíciónkat megerősítettük, Győr egyik meghatározó építőipari generálkivitelezőjeként tartanak számon. A legnagyobb növekedést a társasházi és lakóparképítési szegmensben értük el. Büszkék vagyunk arra, hogy Győr egyes városrészeinek arculatformálásában is részt vettünk. Szakmai és üzleti elismerésnek tekintjük visszatérő megrendelőinket, az új megbízásainkat, aminek nyomán Győr városában több tárasasházat építettünk, a belvárosban műemlék épületeteket újítottunk fel.
Közbeszerzési pályázaton több épület energetikai korszerűsítését, teljes rekonstrukciós munkálatait nyertük el, új beruházásokat valósítottunk meg. Állami és önkormányzati  projektek generálkivitelezésében vettünk részt, többek között Komáromban az Ügyészségi épület felújítását és bővítését, Győrben az új Református bölcsőde kivitelezését végeztük.
Az ipari területen a nevünkhöz fűződnek  többek között a West-Gate Business Center, a Babits Business Center, a VGP Park Skiny épületeinek felújítási, átalakítási munkálatai. A csarnoképítés területén pedig a nagy beruházások körébe eső Calderys, az Alfa-Girod telephelyeinek, épületeinek kivitelezése kötődik cégünkhöz. Műemléki környezetben Győr belvárosának több épületét újítottuk fel, bővítettük. Iskolák és egészségügyi intézmények is megrendelőink közé tartoznak. Győrben a nagyobb projekteket tekintve, a Rózsaliget és a Szent Anna társasházakban összesen 280 lakást építettünk az elmúlt 5 évben.  A piaci igényekre reagálva, portfoliónkban megdupláztuk az új építésű családi házak volumenét.
Területi lefedettségünk bővült, saját beruházásbanvalamint partnerünkkel a C.T. and Partner Kft.-vel Pannonhalma és Bábolna ingatlanfejlesztésében kettő lakópark épül. Csornán több, mint 300 lakás építését tervezzük, egy több éves projekt keretében.
Minősítésünket folyamatosan megújítva, az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 integrált minőségirányítási rendszerében működünk. Évről-évre sikeresen pályázunk, és nyerjük el a GYMSM KIK „Kamara által ajánlott vállalkozás” védjegyét.


 

                                      

         

     

 

Tevékenységeink

Elérhetőségeink