SzabiQualit

+36 30 662 5520

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

H-P: 8:00 - 15:00

Telefon:

+36 30 662 5520

Cím:

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

Iroda Nyitvatartás:

H-P: 8:00 - 15:00

x

Cégismertető

A vállalkozás 2000. évben alakult, magyar tulajdonú cég. Fő profilunk a magasépítés, és az ingatlanfejlesztés. Megalakulásunk óta, immár 20 éve, folyamatosan jelen vagyunk a hazai építőiparban, elsősorban Győrben és vonzáskörzetében tevékenykedünk. Főként társasházak, lakóparkok és családi házak kivitelezése a forgalmunk jelentős hányada, de jelentős még a felújításokból származó, valamint a saját ingatlan (irodák, üzletek) hasznosításából keletkező árbevétel is.

Folyamatos fejlődésünket mutatja, hogy 2019. évben már elértük az 1,8 milliárd forintos árbevételt, ami jelentős létszám és eszközállományt igényel. A munkáink nagy részét generálkivitelezésben végezzük szakmailag jól képzett munkatársainkkal, valamint az elmúlt években kipróbált és jól bevált alvállalkozókkal.

Piaci helyzetünk a megbízhatóságunk és rugalmasságunk következtében stabil és folyamatosan erősödik.
Megrendelőink nagy része visszatérő, ami a korábban elvégzett munkáinkat és kollégáink felkészültségét minősíti. Több megrendelőnk korábbi megbízónk ajánlása útján lett ügyfelünk. Megrendelőinkkel a kivitelezés során rendszeresen konzultációt tartunk, hogy ügyfeleink esetlegesen változó igényeit rugalmasan tudjuk kezelni. A vevői elvárásoknak igyekszünk a körülményekhez és lehetőségekhez képest maximálisan megfelelni. Megrendelőink elégedettségét tükrözik az ismételt, újbóli megkeresések, megrendeléseink száma, és az a tény, hogy partnereink az ismeretségi körükben kivitelezőnek ajánlják cégünket.

 

                                  

         

 
 

Tevékenységeink

Elérhetőségeink