SzabiQualit

+36 30 662 5520

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

H-P: 8:00 - 15:00

Telefon:

+36 30 662 5520

Cím:

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

Iroda Nyitvatartás:

H-P: 8:00 - 15:00

x

PANNON-DOMB LAKÓPARK PANNONHALMA

PROJEKTBEMUTATÓPannonhalma központi, zöldövezeti részén épülő 24 lakásos társasház 


 
A lakópark Pannonhalma főutcája mellett – az egykori vásártér területén kerül kialakításra. Az Apátság irányába haladva az úttal párhozamosan emelkedő terep mintegy 8 méter szintkülönbséget ér el kezdő és végpontja között és szinte a település fölé emelkedik.
Ez a különleges területi adottság, olyan többlakásos lakóépület elhelyezést kívánja, amely szabadon álló pontház karakterével, fogatolt rendszerű közlekedésével, erős irányultságaival kihasználja a hely varázsát.


 
A lakóegységekhez szükséges gépkocsik elhelyezését részben az épületek alatt 14 db, részben a zárt udvarban 10 db, részben pedig köztéri parkolók kialakításával valósítjuk meg. Ez összesen 30 db gépkocsi kényelmes elhelyezésére szolgál. 
A két lakóépületben 24 db különböző méretű lakás és 15 db privát tároló kerül kialakításra, a földszinti lakások nagy méretű és saját használatú kertrésszel rendelkeznek.A - B   12 LAKÁSOS ÉPÜLET                                                                                                          

                                                                                                                             


C - D   12 LAKÁSOS LIFTES ÉPÜLET  

A lakáskínálatot tekintve, a 33 nm-es garzontól kezdve, a nagyméretű, 103 nm-es, nappali + 3 szobás kialakítású lakásig többféle elosztású és nagyságú lakás kerül kialakításra, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb otthont. A csendes, városi élet és egy egészséges zöld környezet adottságai mellett, a kényelemről és a biztonságról is gondoskodtunk.

                     

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:
 

Elérhetőségeink