A legjobb választás
az építéshez

Üdvözöljük honlapunkon!

A vállalkozás 2000. évben alakult. Fő profilja a magasépítés, ingatlanforgalmazás. Cégünk elsősorban Győrben és vonzáskörzetében végzi tevékenységét, az elmúlt években jelentős fejlődésen és átalakuláson ment keresztül. Árbevételének nagy részét jelenleg a családiház, társasház építés alkotja, de jelentős még a saját ingatlan (irodák, üzletek) hasznosításából származó árbevétel is.


2014. évben elértük a 450 millió Ft-os árbevételt, ami jelentős létszámbővítést és tárgyieszköz beszerzést, fejlesztést igényelt. A munkáink nagy részét generálkivitelezésben végezzük a saját kőműves, festő, segédmunkás létszámmal és az elmúlt 15 évben kipróbált és jól bevált alvállalkozókkal.

Piaci helyzetünk a megbízhatóságunk és rugalmasságunk következtében stabil és tovább erősödik. Megrendelőink nagy része visszatérő, ami a korábban elvégzett munkánkat és kollégáink felkészültségét minősíti.Több megrendelőnk az előző vevőink ajánlásai útján lett ügyfelünk. Megrendelőinkkel a kivitelezés során rendszeres gyakorisággal kooperációkat tartunk, a tervtől megegyezéstől való eltéréseket írásban rögzítjük.

A vevői elvárásoknak igyekszünk a körülményekhez és lehetőségekhez képest maximálisan megfelelni. Vevőink elégedettségét tükrözik az ismételt, újbóli megkeresések, megrendelések, és az a tény, hogy vevőink építkezni szándékozó ismeretségi körben kivitelezőnek cégünket ajánlják.