SzabiQualit

+36 30 662 5520

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

H-P: 8:00 - 15:00

Telefon:

+36 30 662 5520

Cím:

9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

Iroda Nyitvatartás:

H-P: 8:00 - 15:00

x

A legjobb választás
AZ ÉPÍTÉSHEZ

Szolgáltatások Magunkról

A legjobb választás
AZ ÉPÍTÉSHEZ

Szolgáltatások Magunkról

A legjobb választás
AZ ÉPÍTÉSHEZ

Szolgáltatások Magunkról

A legjobb választás
AZ ÉPÍTÉSHEZ

Szolgáltatások Magunkról

Mivel foglalkozunk?

Tevékenységeink

A vevői elvárásoknak igyekszünk a körülményekhez és lehetőségekhez képest maximálisan megfelelni. Vevőink elégedettségét tükrözik az ismételt, újbóli megkeresések, megrendelések, és az a tény, hogy vevőink építkezni szándékozó ismeretségi körben kivitelezőnek cégünket ajánlják.

Magunkról

Fő profilunk a magasépítés, ingatlanforgalmazás
Győrben és vonzáskörzetében

A vállalkozás 2000. évben alakult. Fő profilunk a magasépítés, ingatlanfejlesztés. Alakulásunk óta – közel 20 éve - folyamatosan jelen vagyunk a hazai építőiparban, elsősorban Győrben és vonzáskörzetében tevékenykedünk. Főként társas-és családiház kivitelezés az első számú bevételi forrás, de jelentős még a felújításokból származó, valamint a saját ingatlan (irodák, üzletek) hasznosításából keletkező árbevétel is.

Mára elértük az 1 milliárd forintos árbevételt,

ami jelentős létszám és tárgyieszköz állományt igényel. A munkáink nagy részét generálkivitelezésben végezzük a saját kőműves, festő, segédmunkás létszámmal, valamint az elmúlt években kipróbált és jól bevált alvállalkozókkal.

Piaci helyzetünk a megbízhatóságunk és rugalmasságunk következtében stabil és tovább erősödik.

Megrendelőink nagy része visszatérő, ami a korábban elvégzett munkánkat és kollégáink felkészültségét minősíti. Több megrendelőnk az előző vevőink ajánlásai útján lett ügyfelünk. Több megrendelőnk korábbi vevőink ajánlásai útján lett ügyfelünk. Megrendelőinkkel a kivitelezés során rendszeres gyakorisággal kooperációkat tartunk, hogy ügyfeleink esetlegesen változó igényeit rugalmasan tudjuk kezelni.

Cégünk fő profilja

Építőipari generál-kivitelezés,
Ingatlanforgalmazás, ingatlan-beruházás,
Családi, társasházak műszaki vezetése
Műszaki szakértés, ellenőrzés
Energetikai tanúsítás készítése

Megbízhatóság

Mára a Magyar Mérnök Kamara által ajánlott vállalkozásként is, a cégünknél dolgozó szakemberek szaktudása, lelkiismeretessége biztosítja, hogy az Ön számára minőségileg és műszakilag a legjobbat nyújtsuk.

Rugalmasság

Saját alkalmazotti létszámunk és kiépített alvállalkozói rendszerünk garantálja, hogy az ügyfeleink megkeresését rövid időn belül, rugalmasan tudjuk kezelni.

TÖBB SZÁZ

építési projekt

TÖBB EZER

Elégedett ügyfél

TÖBB SZÁZ

Szakképzett munkatárs

Referenciáink

Elérhetőségeink